به گزارش خبرنگار پایگاه خبری ندای کوردستان؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوانرود با اشاره به اهمیت روز جهانی تخم مرغ گفت: این مراسم به منظور ترویج فرهنگ مصرف تخم مرغ و آشنایی دانش آموزان با ارزش تغذیهای این ماده مغذی برگزار می شود.

عادل قادری با اشاره به ضرورت اطلاع رسانی و آموزش خواص پر شمار تخم مرغ به عنوان یک ماده غذایی کامل افزود: پروتئین موجود در تخم مرغ یک پروتئین کامل با بیشترین قابلیت جذب می باشد که همه اسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز بدن را داراست و اگر در وعده صبحانه مصرف شود، در ایجاد احساس سیری نقش مهمی ایفا می کند.
مدیر طیور دامپزشکی استان کرمانشاه نیز به مزایای مصرف تخم مرغ به عنوان یک ماده مغذی و با صرفه اقتصادی اشاره کرد و گفت: تخم مرغ به عنوان یک منبع غذایی طبیعی و کامل مطرح است؛ تخم مرغ دارای پروتئین با کیفیت بالا و دارای تمام ۹ اسید آمینه ضروری و مقدار قابل توجهی از ویتامینها و مواد معدنی ضروری است.
حیدری افزود: پروتئین تخم مرغ یک پروتئین کامل، قابل جذب و دارای بیشترین اسید آمینههای ضروری برای بدن است که درصد جذب بالایی دارد، پروتئین تخم مرغ هم در سفیده و هم در زرده آن وجود دارد که نسبت آنها ۶۰ درصد به ۴۰ درصد است.
وی اظهار داشت: به دلیل کیفیت بالای تخم مرغ، این ماده نقش مهمی در ایجاد سیری به ویژه هنگامی که در وعده صبحانه مصرف شود، دارد و به همین دلیل باعث کاهش وزن میشود، زیرا علاوه بر القای احساس سیری، میزان کالری بسیار کمی تولید میکند.
یادآورمی شود: غذاهایی که با تخم مرغ تهیه می شونددر این مراسم به نمایش گذاشته شده است.

انتهای خبر


