به گزارش خبرنگار پایگاه خبری ندای کوردستان:
نامدار حسینی در جلسه ساماندهی کشتارهای سنتی و بین راهی با بیان اینکه گوشت مورد نیاز مردم باید از مراکز معتبر و با نظارت دامپزشکی تهیه شود افزود: ارائه گوشت سالم، بهداشتی و مورد تأیید دامپزشکی با رعایت استانداردهای لازم، مدنظر و تأکید مسئولان شهرستان جوانرود است.
وی با اشاره به راه اندازی کشتارگاه صنعتی مابین جوانرود و روانسر اظهار داشت: با توجه به اینکه کشتارگاه جوانرود از نظر کارشناسان دامپزشکی، بهداشت محیط و محیط زیست شرایط لازم برای کشتار بهداشتی ندارد و از لحاظ زیست محیطی مشکلاتی را برای شهرستان جوانرود فراهم می کند، بهتر است کشتار دام به کشتارگاه صنعتی مابین جوانرود و روانسر که فاصله چندانی با شهر جوانرود ندارد، منتقل شود.
فرماندار جوانرود یادآور شد: بایستی خطرات بهداشتی و زیست محیطی کشتارهای سنتی برای مردم تبیین کنیم.
رئیس نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه نیز با اشاره به اینکه کشتارگاه جوانرود در شأن مردم نیست و مشکلات بهداشتی و زیست محیطی دارد گفت: با توجه به اهمیت و حساسیت تأمین امنیت غذایی و سلامت مردم ساماندهی کشتارهای سنتی و بین راهی جوانرود ضروری است.
رامین سمیعیان افزود: با توجه به بیماریهای مشترک بین دام و انسان و خطری که از بابت عدم رعایت موارد بهداشتی در کشتارهای سنتی هم استانی های عزیز را تهدید می کند، باید هر چه سریعتر این موضوع جمع بندی شده و به ساماندهی مناسبی در بحث کشتارگاه ها برسیم.
رئیس شبکه دامپزشکی، شهردار و رئیس محیط زیست شهرستان جوانرود نیز در این جلسه با یادآوری مشکلات بهداشتی و زیست محیطی کشتارگاه جوانرود خواستار ساماندهی کشتارهای سنتی این شهرستان و انتقال آن به کشتارگاه صنعتی شدند.



